Workshop ‘Groeimindset’

Portfolio Image

Project Description

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hoe kijk jij naar de mogelijkheid tot leren en groeien? Het IQ van mensen is een vaststaand gegeven? Of toch niet? En creativiteit, hoe zit het daarmee?

Deze ervaringsgerichte workshop van één dag is essentieel voor iedereen die zelf wil leren en ontwikkelen en voor wie anderen hierbij ondersteunt. Teams of organisaties die een lerende omgeving willen creëren en samen stappen vooruit zetten, krijgen concrete handvatten om dit in de praktijk te brengen.

De manier waarop je kijkt naar leren en groeien beïnvloedt immers het resultaat van je inspanningen. De kijk van opvoeders, leidinggevenden en collega’s en de dominante opvattingen over de ontwikkelbaarheid van vaardigheden, creëren soms een ongewenste werkelijkheid waarin mensen vooral slim proberen te lijken, fouten te vermijden en niet te veel risico te nemen. Allemaal gedrag dat écht leren in de weg staat.

Het goede nieuws is dat ieder van ons een ‘groeimindset’ kan aanleren en we die ook bij anderen kunnen stimuleren zodat ze hun potentieel tot leren en groeien ten volle gaan benutten. Het zorgt ervoor dat mensen beter om kunnen met tegenslagen en meer veerkracht krijgen. Kan tellen als burn-out preventie!

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Project Details