Please select a Codeless Slider before. Click Edit Page -> Slider Options (at the bottom of page options)

Over Groeiinzicht

Lisa Coppin richtte Groeiinzicht op in 2013.

Ze wil mensen in verbinding brengen met hun bezieling, drijfveren en sterktes, met elkaar en de zinvolheid van hun werk. Om samen te ontwikkelen en zo de wereld wat mooier te maken.

Lisa is zelf voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten, methodieken en partnerschappen, die ze ook geregeld vindt. Ze experimenteert graag en betrekt daar het liefst anderen bij. Vanuit een duidelijke visie op groei en (organisatie)ontwikkeling trekt ze anderen mee. Haar openheid en brede interesse zorgen ervoor dat ze bruggen slaat en staat haar toe om linken te leggen over sectoren en expertises heen.
Taal is zeg maar, echt haar ding. Anderen helpen verwoorden wat er toe doet, is een rode draad doorheen haar werk. Dat doet ze soms ook al schrijvend.

Verder is ze graag onderweg: samen met klanten en collega’s, maar ook wel eens met partner, of alleen, het liefst in bergachtige streken op zoek naar weidse uitzichten.

Lisa’s achtergrond:

Lisa behaalde een master in Romaanse Talen en een aanvullende opleiding Internationale Betrekkingen aan de KULeuven.

Ze werkte 12 jaar in dienstverband als wetenschappelijk medewerker, projectmedewerker diversiteit bij de FOD P&O en als HR adviseur. Van 2007 tot 2013 gaf ze als projectontwikkelaar diversiteit en loopbaanbeleid in opdracht van de Vlaamse Overheid advies rond divers en duurzaam medewerkersbeleid. Zo bezocht ze tientallen, zoniet honderden bedrijven en organisaties in onderwijs, overheid, profit als non profit. En kreeg Groeiinzicht langzaamaan vorm.

Ze volgde de afgelopen jaren ondermeer de volgende opleidingen:

  • Lerend netwerk waarderend onderzoek (appreciative inquiry)
  • Systeemgericht en talentgericht coachen;
  • Job- en teamcraften;
  • Storytelling aan de Storytelling Academy in Nederland;
  • Re-authoring the World bij de Zuid-Afrikaanse Chené Swart;
  • opleiding tot stress- en burn-out coach (HRD Academy);
  • Live the Connection – coach;

In 2019 startte Lisa vanuit haar passie voor verhalen samen met Lou Verwimp ‘Verhalen doen groeien